Sushi


It's friday friday!


Some people just don't get it


trött

Efter skolan åkte jag till mormor och Arne!
Vi åt, pratade och lite sånt, fick även några biler som jag tagit ut lite sen från konfirmationen! Efter det åkte jag och tränade! Körde 1h Body-Attack + 30 min CX, skönt! Nu är jag hemma och har precis ätit en riktigt mumsig kvällsmat som blev keso blandat med kvarg + lite funlight strawberry och lite musli på det, FINT!
Nu ska jag fixa lite för imorgon, fredag då vilket är gatt!

We are the people, we rule the world

Hej!
Somnade halv ett igår, kan aldrig sova på kvällarna när det är skola.
Innan hade vi gympa och sprang mest så det blev en kort lektion, nu har vi so och samhällskunskap.


Gamla vanor

Som vanligt kan jag inte sova, legat i sängen i 2timmar men kan fortfarande inte somna, är alldeles för uppe i varv..


Länge sen

Förlåt att jag inte bloggat men visste inte vad jag skulle säga. Idag har jag iallafall vart i skolan, vi tog skolfoto oså vilket inte va så gött men de gick väl hyfsat bra! Vi slutade halv 4 och efter det åkte Wilma och jag in lite spontant till stan vilket slutade i att jag köpte nya jeans, väska, skjorta och en t-shirt som jag dock tappat bort någonstans i stan... Hehe. Kom hem vid 8 och har haft fullt upp med att packa tills imorgon, duscha och göra tyska-glosor tills imorgon! Nu ligger jag i sängen helt död... Imorgon är det skola men då slutar vi vid 2 vilket är härligt, efter det ska jag in till mormor och på kvällen ska jag träna. Händer mycket just nu vilket är gött! Älskar att ha mycket att göra! Nu ska jag göra klart läxan sen ska jag försöka sova, Godnatt på er så hörs vi imorgon, lovar denna gången!


STHLM FASHION WEEK

 

Usch

Min natt och dag har bestått av illamående och huvudvärk, vill bara sova hela tiden. Ska gå och lägga mig och hoppas jag somnar och sover tills imorgon!


CARVINGS


a triangle in a circle

 

Hemsk natt

Mår så otroligt illa, helt sjukt + äcklig huvudvärk, vill dööööö typ


26 Augusti

Idag har jag inte gjort många knop. Började dagen med att sova ut! Gjorde goda pannkakor till frukost och sedan tog jag det lugnt. Bakade idag, gjorde jätte goda proteinmuffins igen fast dessa blev ännu bättre! Sen kom min bror och hans tjej hit så åt vi och sen gick hon och jag till Öis för att kolla på min bror när han spelade, Öis vann med 5-2! Nu är jag hemma och har käkat och tar det mest lugnt. Laddar för ännu en skolvecka, det blir spännande! Eller....


Veckans träning

Tills nästa vecka ska jag ha en vilodag mitt i veckan istället för att träna så många dagar i streck, inte så bra att träna hårt så många dagar irad.
Är för övrigt inne i ett stim där träning är roligare än någonsin!


more fitspo


Alldeles för trött

Äntligen ska jag sova!
Imorgon tänker jag inte lämna sängen för ens jag är helt utvilad, lycka till My!
GODNATT.


ta mig tillbaka till då solen sken och man levde på molnen

 

Lördag

Efter träningen åkte jag hem, käkade och sedan åkte jag till Lekeryd för att kolla när min bror spelade. Nu är jag hemma och är jätte trött, har ju bara sovit 4 timmar inatt. Ikväll ska iallafall Jonte komma, får se vad vi hittar på.
Hoppas ni får en bra kväll!


Body pump

 
Godmorgon!
Vaknade mitt i natten och kunde inte somna om, var vaken i flera timmar.
Tillslut hämtade jag datorn och la mig och kollade på vänner samt läste lite tränings-bloggar.
Nu ska jag in till stan för ett Body Pump pass, samt lite andra saker i stan!
 

10 km senare

Har sprungit 1 gång på hela sommaren, bara vart på pws annars och nu fick jag för mig att springa milen och det gick utan problem! Va så otroligt skönt och ärlig talat inte jobbigt alls, älskade varendaste minut av det! Sprang på 59 minuter och ska självklart förbättra mig! Dehär va en grym start på helgen, FY VAD JAG ÄLSKAR TRÄNING!!!!


Shoes

Dessa fina köpte jag i Göteborg!


Todays


Never back down

Idag var skolan helt ok! Kom hem hem, vilade lite och åkte iväg på träning. Körde 1h body-attack + CX, favoritcombon! Efter träningen gick jag till bussen, när jag hoppat på bussen märker jag att jag inte har min mobil på mig. Får då hoppa av, gå tillbaka till gymmet och där ligger den som tur är kvar i skåpet! Vet inte vad jag hade tagit mig till utan min mobil... Nu är jag äntligen påväg hem och ska fixa lite för imorgon sedan läggdags! Skönt att det är fredag imorgon och redan helg! Det går ganska fort veckorna ändå, men det är väl för vi inte fått några prov och sånt än, usch vet inte vad jag ska ta mig till när det kommer...


När skolmaten inte duger..

Äckelmat i skolan, standard.
Har en känsla av att det kommer bli ett antal besök på ICA i år.


oh my sweet love

 

ljuvligt


FITSPO

 

3 favoriter


Bad

Roligt att sitta och titta på medans klassen badar... Om några timmar ska jag möta upp pappa och sen ska vi till tandläkaren. Det som är skönt med att inte längre har tandatällning är att nu behöver jag inte längre gå dit 1 gång i månaden, nu va de riktigt länge sen jag va där! I eftermiddag vet jag inte riktigt vad som händer men kanske åker och tränar eller något liknande!


några frågor

Vad är klockan:22.16
Tre saker jag vill ha varje dag: Kärlek, lycka och mat
Sme
knamn: har inget tror jag?
Detta tycker jag om och göra:  vara med vänner, träna, resa och uppleva saker
Detta vill jag göra just nu: sova
Bästa känslan: när man nästan kissar ner sig av skratt
Lyckotal: har inget men har alltid gillat nummer 8
 
 
 

Hej träning, jag har saknat dig!

Riktigt skön träning idag som bestod av CX + Cardio! Nu ska jag komma tillbaka till mina rutiner och ser verkligen fram emot att träna i höst!


Utkast: Aug. 21, 2012

Första dagen i skolan va lååååång!
Vi började 8 med lite prat oså fram tills lunch, efter det hade vi en lång matte lektion och elevensval så vi slutade strax efter 3, egentligen skulle vi slutat halv 4 men fick gå tidigare. Nu är jag hemma och ska vila lite sen åka och träna. Imorgon ska vi ha en friluftsdag så vi ska åka och bada på Rosenlund, trevligt!

Första skoldagen


4 idag


Göteborg

Vi har haft en fin dag i Göteborg!
Varmt väder, mycket mat och fika samt shoppat lite! Köpte ett par skor och ett mobilskal. Inte så mycket men va ju här förra måndagen och hittade lite annat!
Nu sitter vi på stationen och ska snart åka tillbaka hem igen. Imorgon börjar skolan och då är sommarlovet slut för detta året.


Put a jacket on it


Nu åker jag och dehär två till Göteborg!


8 timmar senare

Imorse gick jag och mamma runt landsjön, de va fint.
Efter det kom vi hem och käkade lunch och efter det satte jag mig vad datorn för att fixa med blogg-designen.
8 timmar senare är jag inte alls nöjd och har provat 9 olika designer och ingen av dem har blivit precis som jag velat så gav upp tillslut och gjorde en vanlig svartvit istället. Nu ska jag duscha och sen fixa för imorgon, ska upp tidigt för att åka till Göteborg igen, FINT!

Nu myser jag!


Orkar inte mer

Har nu suttit med bloggen alldeles för länge och försökt få ordning på min design.
Är inte nöjd men orkar verkligen inte...
Någon som är bra på design får gärna hjälpa mig!

Vi hörs senare...

Wanties from Gina tricot


GÖR OM BLOGGEN, KAN TA ETT TAG!


be my savior


Lunch

Är och hälsar på Wilma och Mickan medans de jobbar och bjuder på lunch! Grillad kyckling, potatissallad och sallad! Mums! Vi sitter och pratar lite och har det gött! Det regnar inte längre så ska nog gå ut och gå lite senare.


Go kväll

Hade en riktigt go kväll igår med bra vänner! Just nu ligger jag nyvaken i sängen medans Mickan och Wilma sover brevid! Grymt tråkigt väder idag... Inte alls sugen på att gå ut! Får se lite vad jag gör idag men ikväll blir det vänner igen iallafall!
Ha en bra dag!


HALLELUJA!

Nu har de äntligen kommit, bra skit!


Cheers!


Join the army


Fall is comming


Nattmat!


köpte i göteborg

Dehär köpte jag i Göteborg!

Flattforms

Efter att ha kollat på dem i 2 månader och tänkt igenom ett antal gånger så har jag nu kommit fram till att jag ÄLSKAR dessa skor, så otroligt fräna! Måste köpa mig ett par genast!

Working

Passar på att jobba 7-4 idag!
Vi hörs lite senare!


Livets gåva

Sitter på bussen påväg från gymmet nu. Blev 45 min spinning + 30 min CXWORX, livets! Länge sen jag svettades så men otroligt skönt! Nu när jag kommer hem står dessutom en FET fruktsallad och väntar på mig, hur bra får denna kvällen bli?!


Bild från Tonårslägret!


Sooool!

Wilma och Mickan somnade hos mig inatt, efter att de åkt hem imorse har jag vart ute och gått samt fotat det jag köpte i Göteborg! Tyvärr funkar inte det att ladda upp bilder från min dator så tills dess får ni nöja er med endast mobilbloggning! Nu ligger jag iallafall i solen och läser Elsas värld, har ganska mycket kvar på boken men ska försöka läsa klart den tills slutet av Augusti. Jag brukar inte tycka om att läsa så det tar tid för mig att läsa en bok, men eftersom denhär är bra så går det lite lättare iallafall!


Dagarna som försvann

Imorse var jag ute och gick en timma i det fina vädret! Efter det hade jag tänkt att sätta mig ute och sola men solen gick i moln hela tiden så sket i det, har istället städat mitt rum och bakat jätte goda proteinmuffins! Nu får säga till om ni vill ha receptet. Sen ikväll har jag vart på Body Step och nu äter jag lite, keso och fruktsallad MUMS! Snart kommer Mickan och Wilma, vi ska kolla på en film och mysa!
Godkväll!


this is what dreams are made of


Hallå pepp?!


Ville bara säga Godnatt!

Ligger i sängen helt utmattad, shopping suger musten ur en! Ska se till att få mig ordentligt med sömn för imorgon har jag en fullspäckad dag för mig!
Godnatt läsare, hoppas ni sover gott!


Härligt i Göteborg!

Nu ska vi åka hem!
Är trött i fötterna efter en dags shopping, köpte lite allt möjligt som ni kan få se senare! Nu ska jag hem och ikväll får vi se vad som händer!
Här har ni två bilder från idag.


Kill me, I'm in HEAVEN!


Nu mot Göteborg!

Nu åker vi mot Göteborg för en dags shopping! Har ett tidsinställt för er vis lunch, sen höra vi senare idag!
Ha det så bra!


Min dag

Idag har jag gjort allt möjligt!
Började med att pappa och jag var och handlade mat, efter det åkte vi hem och lagade en riktigt god lunch som blev: kyckling&kantarell gryta med en god sallad! På eftermiddagen cyklade vi runt landsjön och nu ikväll har jag vart på bio och käkat glass på piren med Jonte, trevligt!
Nu är jag hemma och har tänkt att gå ut och gå lite, men ska komma i sängs i tid tänkte jag eftersom imorgon ska jag, mamma och syster åka till Göteborg!
Godkväll på er!
Här har ni lite bilder från ikväll!


Ute och cyklar med pappa!


Nause


Sommarminne del 3 - Tonårslägret

Denna veckan har spenderats på Gullbranna för tonårsläger! 

Död

Är helt slut!
Igår på nause va det grymt! Kom hem vid ett och va påväg att lägga mig när det spann till och helt plötsligt var jag vid Gillebosjön med vänner! Vi tältade där och var uppe imorse och fiskade, nu är jag hemma och är jätte trött inte sovit mycket senaste dagarna så antar att ikväll kommer jag va död. Måste packa upp min väska från lägret med och har massor andra saker att göra idag så får ta att sätta igång nu.
Vi hörs senare!
Här kommer två bilder från imorse.


Bloggar som vanligt nu!

Ville bara säga att nu kommer bloggen fungera som vanligt igen med ca 3 inlägg per dag! 
Är inte så lätt att uppehålla när man är iväg men nu när jag är på hemmaplan igen ska det nog gå galant!

Nause levererar!


Nu mot Nause!


Home again!

Nu är jag äntligen hemma!
Det va helt underbart att komma hem till grillad mat och äntligen få äta hemlagat och sen bara få lägga sig och sova! Nu ligger jag i soffan och läser bloggar och kollar saker jag har missat denna veckan. Snart ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräsch igen och sen in till stan för att se NAUSE! Kommer bli FETT!
 

Sommarminne del 2 - GF

Hade 4 underbara på GF med bra sällskap, goa konserter och allmänt gött bara, grymt va det!

Nu drar vi hemmåt!

Vi har packat ner tältet och sitter nu och väntar på att sista mötet ska börja! Vi åker hem vid halv två så är troligen hemma vid fyra. Då ska jag slänga mig på soffan och kolla på en av mina favoritserier och sova!


tidsinställt

Tycker mitt sommarlov varit riktigt bra! Men ändå längtar jag lite tills skolan börjar igen. Dehär med att få in rutiner och göra saker på bestämda tider såsom träning, sova, äta osv. Tycker man behöver ledigt självklart men när man har vart det i 2 månader kan det bli lite för lyxigt. Samma så att uppdateringen här på bloggen blir lidande. Men jag har tänkt mig att så fort skolan börjat igen kommer det bli bättre med inlägg på bloggen! I höst kommer det handla lite mer om träning och hälsa eftersom det är något jag tycker är väldigt roligt! Sen kommer det självklart komma massor av annat trevligt. 
Har ni några förslag på saker ni vill se?

-


xoxo


Sommarminne del 1 - Turkiet

Började sommarlovet med en fin vecka i Turkiet med mamma, syster, faster och kusin! 
 

Gullbranna

Vi har det bra! Igår var bi på duochjag, det va fint. Nu har jag och Wilma vart och käkat frukost och idag är vädret sämst, men vi har de gött ändå! Hej!


nu i slutet av sommarlovet tänker man såhär:

r

snygga backpacks


Fall 2012

 

Godmorgon från oss!


Sometimes we look back, and all we see is a black shadow


Nu åker jag!


Gullbranna

Godmorgon! Om några timmar åker jag till Gullbranna, fint de!


ISLE OF MTV

Kollar på Isle of MTV - Malta, riktigt fränt faktiskt! Hade gärna vart där, bra artister som Flo-rida, Will i am, Eva Simmons med flera!

Naglar

Var på A6 innan och köpte lite tills lägret! Blev bland annat två nagellack som jag testar nu!


Hallå död!

Kunde inte sova imorse så vaknade halv nio som vanligt. Va ute på en pw och nu har jag börjat packa! Åket ju till Gullbranna imorgon. Idag ska jag hinna med massvis med saker så är lite halvt stressad men det går fint!


Fredagkväll

Spenderat fredagskvällen med vänner! Ligger just nu i en soffa hos mickan och drar mig från att åka hem, det är så otroligt kallt ute nu. Är väldigt trött dock...


PW

Efter ogräset äntligen var bortrensat så gick jag på en PW! Härligt i solen men eftersvettas väldigt kraftigt just nu!


Godmorgon!

Idag rensar jag ogräs igen. Tråkigt tråkigt men är förhoppningsvis snart klar! Men just nu kollar jag på lite friidrott på os.


I told you to be patient


Nause

 


Träning

Påväg hem från gymmet just nu! Det är otroligt varmt ute, nästan obehagligt varmt. Ska iallafall hem och gå och lägga mig eller något liknande för jag är otroligt trött... imorgon är sista jobbdagen vilket är otroligt gött, sen är jag förhoppningsvis ledig resten av sommarlovet! Kommer ju iallafall vara ledig hela nästa vecka eftersom jag ska till gullbranna igen!


never ever stop

hade en bra kväll igår som slutade med att jag gick och la mig vid fyra. Gick upp halv nio idag för att rensa ogräs, det va något av det tråkigaste men även det skulle göras, är klar nu och längtar inte tills imorgon då jag ska fortsätta. Nu sitter jag i soffan och är helt död. Borde sova lite kanske? Ska nog göra det, typ nu!
Godnatt!

Fotboll ikväll

Befinner mig tidigt på öis, ska kolla på fotboll ikväll, härligt härligt!


1 augusti

Vi ska in till stan nu för att ta den andra livmoderhalscancersprutan. Har på mig mina boots för första gången idag, dom är riktigt sköna!


RSS 2.0