Du är ett sötsug som aldrig stillas

 
-Godnatt!-

31juli

Efter lite jobb åkte pappa och jag in till stan och käkade och efter det tränade vi! Har grym träningsvärk idag efter gårdagens träning. Måste komma igång med styrka lite igen är alldeles för svag, hehe... Ikväll ska jag hjälpa pappa lite sen ikväll blir det att mest ta det lugnt.


Senaste inköp


Trött

Sitter på bussen nu påväg hem från gymmet. Körde bodypump + cardio. Är rätt seg just nu, va uppe halv sju idag och jobbade tills halv 4. Nu vill jag hem och äta sen slänga mig på soffan typ! Såhär kommer troligtvis hela min vecka se ut, fast byter nog ut gymmet mot vänner någon gång! Tänkte att det passade med lite läskande matbilder när jag är så hungrig, hur gott ser inte dehär ut liksom??


Sista jobbveckan har börjat!


Skogen

Imorse var pappa, jag och farmor i kyrkan. Efter det var pappa och jag i skogen och plockade lite hallon. Vi har nu ätit hoa farmor och jag ska ut och tvätta bilen nu. Ikväll ska jag till Linnea och träffa mina vänner! Idag blev det en sån där duktig-söndag när man får saker gjort!


Så förbannat snygg


Walking down the streets


-


Todays


4 bilder från igår


I feel so close to you right now


Fin sommarkväll!

Har vart ute på en pw på 7 km. Nu har jag duschat och suttit mig för att äta grillat, mums! Min syster och hennes pojkvän är här så vi myser och ska bada bubbelpool senare, en mysig kväll!


Slappz

Hade en riktigt trevlig kväll med vänner igår! Hann med städningen också vilket är super! Med lite sömn inatt ligger jag nu i solstolen igen och halvsover, helt ok! Tar vara på de Sista soltimmarna för det ska tydligen bli dåligt väder efter helgen eller imorgon eller när det nu är. Men så fort det blir fint väder har man mycket att göra, man ska bada,grilla,sola och va ute på olika saker, underbart om ni frågar mig! Rätt mumsig lunch det blev idag med!


Ändrade planer

Grill och soft med vänner!


Nästan lite för bra va

Imorse va jag på gymmet med jonte. Nu ligger jag ute i solen och har det riktigt fint! Snart ska jag resa på mig och gå en sväng och sen ikväll är det städa som gäller hela kvällen, den suger! Men som jag alltid säger: cash is king! Det är riktigt varmt här på altanen så jag häller skålar med vatten över mig, skönt! Ha de så bra vi hörs!


Säger såhär

Efter en bra dag säger jag Godnatt! Vi hörs imorgon istället.


Underbart!

Hur lycklig blir man inte av vädret? Nu beger jag mig mot gymmet med Jonte och efter det ska jag åka och sola/bada med Linnea och Mickan. Hoppas på en bra dag! Än sålänge ser det ut att bli bra med tanke på den stora solen! Det är otroligt hur mycket mer glad jag blir när solen lyser! Ha alla sn fin dag nu!


axwell

Sitter och lyssnar på Axwell och kollar på videos från SHMs spelningar, helt galet!
Längtar något helt otroligt tills vi ska till Friends Arena den 22 November och se dem live, sjukt!

Äntligen sol!

Ligger och solar just nu, hur gött är inte dehär?! Äntligen har solen kommit! Ska verkligen ta vara på den nu, tänk så är dehär den enda solen på hela lovet liksom?! Läser lite i "Elsas värld" och har de fint! Senare idag ska jag flytt-städa hela min brors lägenhet så jag har att göra idag... Fortfarande förkyld men jaja. Ha de fint och njut av solen idag!


color



Idag suger det

min dag har verkligen inte vart go än...
trött
sjuk
sur
arg
är ord som beskriver hur jag mår just nu.

studds

Beställde hem dessa igår!
Hoppas dom är riktigt bra, har letat länge för att hitta dom och de fanns äntligen i bara strl 39 och 36 så håller tummarna för att de sitter som en smäck!

Hes

Har tappat rösten helt, och har ont i halsen inte gött alls. Så nu har jag ätit lite glass i hopp om att det ska bli bättre! Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt, är rätt trött så somnar nog när som helst. Ikväll ska jag nog träffa mina vänner och sen får jag se!


Myser på bryggan med fin vänner!


Lördag!

Hade en bra kväll igår med vänner och lite sömn.
Nu är jag hemma och har käkat, duschat och lite så.
Snart ska jag till stan med Mickan och Alice, hoppas jag kommer hem med nått trevligt! Sen ikväll ska jag till några kompisar det blir najs.
Vi hörs!

hemma igen

Nu är jag hemma igen!
Haft ett par bra dagar uppe hos syster och det har vart roligt. Nu när jag kom hem märkte jag dock att jag har glömt min plånbok uppe hos henne! Så typiskt mig... Och nu eftersom det är helg så kommer den troligen inte förens på tisdag. Känner mig helt handikappad utan busskort, bankkort, pengar, gymkort osv.. Men får låna pengar tills vidare, men känns ändå surt... Ikväll ska jag iallfall vara med Wilma och Mickan som jag inte träffat på ett tag nu, får se vad vi hittar på!

Shopping på g

Satt och kollade igenom hm-katalogen igår och hittade denhär snygga jackan! Är så otroligt shoppingsugen och alla snygga höstkläder som kommer in är så lockande! Har en massa saker på min lista som jag vill köpa såsom boots, stickade tröjor, jeans och annat. I höst vill jag klä mig i nitar, slitna kläder, stickade tröjor och skinn i färgerna vinrött, lila, grön och senapsgult.


Ta mig tillbaka till platser där problemen stod still och vi dansade i evighet


19 Juli

Sitter just nu och äter frukost hos syster. Hon är på jobbet och jag ska vara i hennes lägenhet idag tills hon slutar, tänkte gå ut och gå, handla mat och lite sånt sen ta det lugnt, jag är förkyld och det suger... Vi hörs senare! Ha en fin dag!


Duvet precis vad du ska säga för att förtrolla mig


True


onsdag

hej!
nu har vi vart ute på en promenad och snart ska vi åka till Tornby och shoppa lite. Efter det ska vi åka till Norrköping en sväng, det blir trevligt. Tråkigt att det regnar hela tiden dock....

I let you down and then I woke up next to a stranger


-YOLO-


Söderköping

Idag har vi vart i Söderköping! Vi har gått utmed Göta kanal, ätit god mat, käkat glass och myst runt där lite! Nu är jag i Linköping hos min syster och ska stanna där några dagar, vi ska hitta på lite allt möjligt och det blir bra! Två bilder från ett litet tåg som gick runt i Söderköping


om man får drömma lite....

 
Backpack
Ombre hår
Slitna shorts
Snapback
Platå-converse
Döskalle linne
 
Dehär tillsammans ♥

12 liter jordgubbar


I wish you would let me hold you


Dags för frukost


16 juli

Börjar jobba nu, 7-4 idag med. Sen ska pappa och jag plocka jordgubbar och jag ska fixa inför imorgon med. Då åker vi till Linköping till min syster och så ska vi åka till Söderköping med! Efter det stannar jag kvar hos min syster några dagar så har jag ledigt några dagar, bra känns det! Något som inte känns lika bra är att min mamma har smittat mig så jag håller på att bli sjuk igen.. SUGER! Vart sjuk två gånger på en månad vilket jag inte gillar alls. Aja, vi hörs senare!


Just a tattoo


Söndag

Pappa och jag skulle plockat jordgubbar i Gisebo idag men det var stängt så vi får ta det imorgon. I stället är vi hemma och jobbar ute. Senare idag hade jag tänkt att tanka ner en film eller något, lust att bara vara hemma och mysa!


You broke me inside and out


Högst upp på önskelistan:

Vill verkligen ha ett par nya boots! Mina är gamla och slitna. Tycker det är både riktigt skönt och snyggt men har väldigt svårt att hitta några i affären. Men dessa från Henry Kole står högst upp på min önskelista!


Flyttlass

Igår var bion bra, kom hem vid 1 och då l jag mig direkt, va grymt trött! Idag ska jag hjälpa min bror flytta alla sina saker till stan eftersom han köpt en ny lägenhet. Sen hoppas jag hinna träna och ikväll ska jag till Mickan och träffa mina tjejor! Hoppas på en bra dag!


Babes


Working 7-4

Hej! Har just nu frukost, jobbar 7-4 idag, efter det ska jag ner till Gränna en kort sväng och träffa Cajsa och ikväll ska jag på bio med Wilma och Mickan! Bloggar inte så mycket nu, dels för jag inte vet vad jag ska blogga om riktigt så ni får gärna komma med förslag!


Dehär är mums!


Chillar mest, GF


oh herre vad snygg!

Dog verkligen över denna outfiten från Angelica Blick!

-Rånarligan featuring Anderas Wijk-


Mår bra!

Mina två senaste dagar har bestått av enbart jobb och vänner! Sovit minimalt men mår fint ändå! Ikväll sover vänner här med och imorgon ska jag jobba hemma samt SOVA! Vi hörs när jag kopplat av lite.


en klädsel


highlights

 

Andreas Wijk

På gf träffade vi Andreas Wijk, otroligt snygg, sjukaste kläderna, sjunger bra och allt!

Jobb jobb jobb!

Inatt har jag inte alls sovit mycket, somnade vid 3 typ.
Fast jag borde vart rätt sliten från helgen så gick det bara inte att sova, fast visst fanns det anledningar till det. Idag är det iallafall jobb som gäller! Snart ska jag in till huskvarna där jag ska till Jonas som jag ska vara med och jobba hela dagen. Denna veckan ska jag jobba alla dagar, fint de! Vill ju ha pengar och då får man jobba.
Har bestämt att lägga undan nästan alla pengar jag får av mitt sommarjobb till framtiden! Spenderar ju ändå bara pengar på onödigt annars, sen ska jag ta lite pengar tills vi ska på SHM eftersom jag inte betalt den biljetten än.
Men ser iallafall fram emot en vecka med mycket jobb!
Som man alltid säger:
CASH IS KING!

Vill bara slänga upp ett stort finger åt dig


GF - två bilder från ditresan!

 

Hejdå GF!

Nu är vi påväg hem från Gullbranna. Haft en riktigt bra helg med härliga vänner, bra musik, galna konserter och skratt! Härligt härligt! Vi hörs senare ikväll med lite bilder från lägret oså, hej!


kalla mig Vagabond


Dip dye

Köpte hårmascara för några dagar sen, nu på Gullbranna så gjorde Wilma dip dye på mig! Vad tycks?


Goda dagar är förbi, goda dagars magi


Det rullar vidare!

Sitter just nu och tjötar med några här på GF, hade en grym kväll igår! Nu laddar vi om och kör på nytt ikväll!


GRYMT!

Helt sjukt vilken kväll det varit! Träffat Andreas wijk, han har sjungt för oss, dansat loss på två riktigt najs konserter och nu är den här kvällen GRYM! GF levererar på alla sätt och vis, har det riktigt bra här och imorgon spelar jesus loves electro med! SJUKASTE DEHÄR! Hoppas ni har de bra!


SJUKASTE JAG VART MED OM!


FANNY LYCKMAN


the sun is up


twister ♥

I turkiet hittade jag en ny favorit glass!
Twister med hallon/björnbär isglass blandat med vaniljglass, svalkande och gott!

details


Let's go!

Nu har jag gått upp, målat naglarna, ätit frukost och är snart redo för att åka!
Ni får ha det så bra!

Mår för bra!

Idag har min dag bestått av att jag först åkte in till stan med mickan och wilma, kom hem åt hos farmor och var ute lite. Sen ikväll har jag vart i Gränna med lite vänner och allt avslutades med att Linnea och Emilia följde med mig hem och att vi badade bubbelpool och myste.
Nu ska jag sova, ska ju på GF imorgon och vill vara utvilad tills dess!
Haft en grym dag med bra vänner, Godnatt!

White


GF

Imorgon åker jag, Mickan och Wilma på GF!
Kommer bli riktigt bra, eftersom inte blogg.se s app funkar så blir det inte mycket uppdatering men ska försöka så gått det går. Hoppas ni får det bra hemma för det vet jag att jag kommer få!
 
(bilderna är ifrån Jesus ♥ Electro från förra året)

Mitt i stan


look me in the eyes


some pics


godnatt.

Ikväll har Linnea och Wilma varit här, vi har mest myst och pratat, nu ska jag sova. Imorgon väntas först jobb sen ska min pappa firas!
GODNATT.

kiss

Jag fjällar överallt...
På benen, armarna, nacken, ansiktet osv.
Min bränna kommer snart va borta, den suger!

before the sun rises again


Fixade naglar

Jag och faster gjorde gele-naglar i Turkiet, jag blev supernöjd! Jag har väldigt svårt för att kunna få långa naglar för de går jämt av eller blir fula. Men såhär trivs jag jätte bra, funderar på att göra nya när dom har suttit i 4 veckor men får se, tycker det är riktigt fint och fräscht med långa naglar!

DÖSNYGGA


gott efter träningen!

Har precis vart på gymmet och kört styrka, härligt!
Nu ska jag hem och äta av farmors goda mat, mums!

ny bikini!

Köpte en ny bikini häromdagen, bilden gör ingen större rättvisa.
Den är egentligen bronsfärgad, snyggt när man är lite brun!
 

RSS 2.0